Welkom op de website 
Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, JES! Arnhem en Fkes 

Vrienden, Sponsoren en Donateurs

Een vereniging zoals Eendracht kan niet voorbestaan zonder haar vrijwilligers die, in welke vorm dan ook, een steentje bijdragen. Hierin zijn onze donateurs  en sponsoren een zeer belangrijke factor. Met hun jaarlijkse bijdrage kan bijvoorbeeld het verenigingsgebouw onderhouden worden waar wij iedere donderdagavond repeteren. Daarnaast wordt er vanuit de vereniging zelf veel ondernomen een extra bijdrage te ontvangen; de oudpapieracties, de inzameling van kleding, de Vriendenloterij en SponsorKliks maken hier deel van uit.

Met deze tal van mogelijkheden kun je ook Eendracht steunen, zodat wij kunnen blijven repeteren en concerten toegankelijk kunnen houden voor alle geïnteresseerden.


Donateurs

Vanaf 15 euro per jaar kun je donateur worden van Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen - Arnhem. Daarnaast kun je onze nieuwsbrief ontvangen, die je ongeveer 4 keer per jaar een update geeft van al wat reilt en zeilt in onze vereniging.

De jeugd heeft de toekomst en onze donateurs bieden het toekomstperspectief. Je donatie komt namelijk ten goede aan de opleiding van onze jeugdleden. Er komt veel kijken bij een dergelijke opleiding. We bieden onze jeugdleden niet alleen een muziekles eens in de week, maar leiden ze op om de diverse diploma's van het KNMO te kunnen behalen. In de aanloop naar het eerste examen (het A-examen) krijgen de jeugdleden al een stageplaats in ons orkest. 


Sponsoren 

Onze activiteiten- en concertsponsoren steunen ons op diverse vlakken bij de uitvoering van onze acties en concerten. We hebben als doel om onze concerten aantrekkelijk te maken voor een divers publiek. Pop, film, musical en/of klassiek, het is een diversiteit aan muzieksmaken die voorbijkomt in onze concerten. Vaak werken we samen met lokale, gevestigde en/of opkomende artiesten en/of koren. Onder leiding van Almer Zijlstra kunnen we van ieder concert een waar luisterfeest (en speelfeest!) maken. Ieder concert is er dan ook een om naar uit te kijken!
Daarnaast werken we als vereniging eraan om zoveel mogelijk jeugd van het scherm weg en aan het muziek maken te krijgen. Daarvoor werken we samen met basisscholen in Arnhem Noord en met professionele muziekleraren. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af, maar kost ook de nodige investeringen in instrumentarium, lessen en een jeugd/opleidingsorkest. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we afhankelijk van onze activiteiten- en concertsponsoren: Traxion B.V., Hotel Groot Warnsborn, Dirkzwager Legal & Taks, Elfer B.V., Bouw & Straatbedrijf J. Peelen, Totaaltuin, Polmanautos.nl, Hop Machines, Timmer- en onderhoudsbedrijf Bertus van Hunen, Schilder- en afwerkingsbedrijf Herman van Hunen, Stal Mansour, Boomspecialist en Houtbouw Renzo Hop, Pannekoekhuis den Strooper, Dorpshuis Schaarsbergen, Fysiotherapie Schaarsbergen, ’t Pannekoekhuis Schaarsbergen, Melkvee-akkerbouw bedrijf v.o.f. van Roekel-Manche, Bakkerij Reijnen, Autobedrijf van den Brink, Camping- en Manege De Maesberg, Autobedrijf Kees Pluim, Loonbedrijf Johan Rap, Autosnel Service, BMW Specialist Rap, Brugman Muziek, Coop Manders, Vof G. en H. van Hunen, Jansen Recycling en Beijer Advies Huisvestingsadviesbureau. 

Vriendenloterij 

Speel je mee met de Vriendenloterij of wil je mee gaan spelen? Je kunt Muziekvereniging steunen via de Vriendenloterij door je lot aan ons te koppelen. Maandelijks zal er dan 40%  van je inleg ten goede komen aan onze vereniging. Je kunt ons koppelen door te bellen naar 088-0201020. Bereikbaar van ma. t/m vrij. 09.00 - 21.00 uur en za. 10.00 - 16.00 uur. Vraag aan de medewerker je lot te koppelen aan Muziekvereniging Schaarsbergen. Mocht je willen stoppen, dan kun je op elk moment je deelname beëindigen. Dit is mogelijk per telefoon, post of via de website. 


Sponsorkliks

Je online aankoop is meer waard! Naast dat je de vereniging op andere manier kan steunen kan dat ook met je online aankopen! Via de website van SponsorKliks zijn voor je vele webwinkels te bereiken zoals Bol.com, Wehkamp, Bart Smit, Media Markt, Zalando, Blokker, Intertoys enBooking.com, maar ook sites voor het bestellen van eten zoals Thuisbezorgd.nl of het reserveren voor een restaurant op Dinnersite.nl. Aankopen die gedaan worden via deze webwinkels leveren sponsoring op voor onze vereniging. 

Hoe werkt dit?
Op de website van SponsorKliks kun je zoeken naar "Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen". Na de vereniging geselecteerd te hebben, verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert de vereniging een commissie op terwijl je via deze weg dezelfde prijs betaalt als rechtstreeks via de website van het betreffende bedrijf, het kost je dus niets extra. Via deze link is SponsorKliks te bereiken: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6352
Hier is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor je ingevuld en kun je meteen beginnen met shoppen.
Tevens hebben wij op onze Facebookpagina  een knop 'Shoppen' toegevoegd waarmee u de website van SponsorKliks kunt bereiken. Ook dan is Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen al voor je ingevuld. Kortom, kijk voordat je een online aankoop doet of je de webwinkel ook via SponsorKliks kunt bereiken om ons te steunen!

Kledingcontainer
Bij ons verenigingsgebouw De Lariks staat een kledingcontainer waarin je herdraagbare kleding en schoenen kunt deponeren. De aangeboden kleding en schoenen worden ingezameld door een gecertificeerde inzamelaar die zorgt voor een ‘nuttig tweede leven’ van je kleding. De opbrengst van alle kleding en schoenen uit de container naast De Lariks komt volledig ten goede aan onze vereniging. Je maakt dus niet alleen een ander blij met jouw kleding, maar je maakt ook ons blij met een beetje extra steun. Kleding kun je droog en schoon aanleveren in een gesloten plastic zak en schoenen kunnen droog en schoon per paar, stevig aan elkaar gebonden, aangeboden worden. De kledingcontainer blijft het hele jaar rond beschikbaar en wordt zo vaak als nodig geleegd. 

Nog even op een rijtje wat er wel en niet in mag:
Wel: 
Alle draagbare kleding en schoenen; T-shirts, overhemden, broeken, truien, jurken, rokken, blouses, jassen, jacks, sportkleding, hoeden, petten, mutsen, shawls, schoenen, laarzen, gympen, sandalen, riemen enz.
Niet:
Gescheurde of anderszins kapotte kleding, natte of vervuilde kleding of kapotte schoenen en laarzen. Alle soorten afval.


E-mailen
Map
Info
Instagram