Welkom op de website 
Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, JES! Arnhem en Fkes 

 

Muzieklessen


Voordat je samen in het grote orkest muziek kan maken moet je eerst van alles leren. Hiervoor zul je eerst muzieklessen moeten volgen. Eendracht leidt de jeugd zelf op door samenwerking met verschillende gediplomeerde docenten. 

Hieronder vind je alle informatie over de AMV en  over de lessen op de blokfluit, ook kun je verder lezen over de lessen op een instrument of slagwerk. 


Van een ouder van een leerling die muziekles volgt wordt natuurlijk nog al wat gevraagd. De leerling zal wekelijks met instrument en al op de muziekles moeten verschijnen en zal uiteindelijk deelnemen aan het jeugdorkest of fanfareorkest. Daarnaast dient er natuurlijk thuis gestudeerd te worden met het instrument waar 'soms toch net wat meer volume uitkomt dan vooraf gedacht'. De ouders van onze leerlingen spelen daarnaast een belangrijke rol in het steunen en motiveren van de leerlingen in hun fantastische hobby die muziek maken heet.
We vinden het dan ook belangrijk om niet alleen de leerlingen, maar ook de ouders van onze leerlingen te betrekken bij de vereniging. Ouders zijn als vanzelfsprekend van harte welkom op de concerten van hun kind en kunnen uiteraard ook eens meekijken tijdens de muziekles of een repetitie van het jeugdorkest.E-mailen
Map
Info
Instagram