Welkom op de website 
Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, JES! Arnhem en Fkes 


Fanfare orkest Eendracht Schaarsbergen - Arnhem

Onze fanfare bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste muzikanten spelend op verschillende muziekinstrumenten. 

Bugels, Trompetten, Trombones, Euphonium, Bariton, Hoorns, Saxofoons, Bassen en niet te vergeten onze (melodische) slagwerkgroep. Onder leiding van onze dirigent Jos Jansen zoeken wij de uitdaging op om concerten te geven die u niet verwacht. Vaak in samenwerking met Nederlandse en lokale artiesten, koren of groepen uit de klassieke en/of symfonische muziek, musical, pop en entertainment wereld. Concerten die prikkelen. Voor ons erg leuk, voor u als luisteraar fantastisch en verrassend. 

Kom je een keer luisteren?

 

Dirigent 

Almer Zijlstra groeide op in een warm en muzikaal gezin in het Friese Arum. Als klein jongetje kreeg hij van zijn vader al een cornet in de handen gedrukt. Op 9-jarige leeftijd werd het dan echt tijd om op les te gaan en dat deed hij met de trompet. In zijn puberjaren speelde Almer bij verschillende fanfareorkesten en ontdekte daar de liefde voor het vak. 

Na een omweg via onderwijsassistent-muziek in Drachten en de pabo in Leeuwarden, startte Almer in 2020 aan het ArtEZ-Conservatorium te Zwolle, waar hij hoofdvak HaFaBra-Directie volgt bij Alex Schillings en bijvakken als trompet, bij Jan Wessels.
Naast de werkzaamheden voor de Eendracht is Almer ook actief als dirigent van UDI Bemmel en staat hij een dag in de week voor de klas als meester.Kijken of meespelen
Voor ons orkest zijn we actief op zoek naar nieuwe leden. 

Speel je een instrument of wil je dit leren spelen? Neem dan contact met ons op. 

Ben je student en studeer je in Arnhem of Nijmegen of woon je in de omgeving?  Je bent van harte welkom om als (tijdelijke) muzikant mee te doen! Wij repeteren op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in ons verenigingsgebouw De Lariks in Schaarsbergen. 
E-mailen
Map
Info
Instagram