Welkom op de website 
Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, JES! Arnhem en Fkes 

JES! Arnhem 

Samen spelen is veel leuker dan alleen! Al onze jeugdleden die een tijdje les bij ons hebben nemen plaats in het jeugdorkest JES! Arnhem. Op deze manier kunnen ze meteen ervaren hoe leuk en gezellig het is om samen muziek te maken. Bovendien bevordert dit de klank en is het goed voor het muzikale gehoor. 


Het jeugdorkest speelt natuurlijk fanfaremuziek, maar ook populaire top 40-nummers ontbreken niet aan hun repertoire. Tijdens de concerten van het Fanfareorkest laat JES! horen waarop ze in de voorgaande periode samen hebben gestudeerd. 

Het jeugdorkest staat onder leiding van Almer Zijlstra. Almer Zijlstra groeide op in een warm en muzikaal gezin in het Friese Arum. Als klein jongetje kreeg hij van zijn vader al een cornet in de handen gedrukt. Op 9-jarige leeftijd werd het dan echt tijd om op les te gaan en dat deed hij met de trompet. In zijn puberjaren speelde Almer bij verschillende fanfareorkesten en ontdekte daar de liefde voor het vak.
Na een omweg via onderwijsassistent-muziek in Drachten en de pabo in Leeuwarden, startte Almer in 2020 aan het ArtEZ-Conservatorium te Zwolle, waar hij hoofdvak HaFaBra-Directie volgt bij Alex Schillings en bijvakken als trompet, bij Jan Wessels.
Naast de werkzaamheden voor de Eendracht is Almer ook actief als dirigent van UDI Bemmel en staat hij een dag in de week voor de klas als meester. Het jeugdorkest repeteert op donderdagavond 18.45 tot 19.45 uur in ons verenigingsgebouw De Lariks in Schaarsbergen.


Volg onze agenda om te zien wanneer JES! Arnhem optreedt.


E-mailen
Map
Info
Instagram